Logo of Team Belgium

Skechers en het BOIC zijn een samenwerking aangegaan voor de Olympische Spelen 2016 in Rio de Janeiro. Skechers is ‘official supplier’ van Team Belgium voor de ‘freetime sports shoes’. “Skechers is enorm trots om partner te zijn van het BOIC, wij ontwikkelen momenteel een speciaal ontwerp voor Team Belgium”, aldus Marvin Bernstein, managing partner voor Skechers S.A.R.L.

Basis voor dit unieke ontwerp wordt de Skechers Sport collectie in de kleuren van de Belgische vlag en met de zeer comfortabele Skechers Memory Foam. Zo krijgen de atleten een uitzonderlijk draagbare, sportieve vrijetijdsschoen. De perfecte ondersteuning om geheel fit aan de start te komen voor hun top prestatie tijdens de Olympische Spelen in Rio de Janeiro.

“Skechers is enorm trots om partner te zijn van het BOIC en de atleten van Team Belgium te voorzien van deze uitrusting voor het belangrijkste sportevenement ter wereld”, aldus Marvin Bernstein, managing partner voor Skechers S.A.R.L. “Atleten en fans zullen niet alleen waarderen dat het team trots uitstraalt, wanneer ze deze exclusieve Skechers Sport schoenen dragen. Ook houden ze van het comfortabele gevoel aan hun voeten. Dit is een unieke kans om ons merk meer exposure te geven en meer bekendheid te creëren in België”.

Het BOIC is bijzonder tevreden met de samenwerking. Voor de atleten in Rio is een makkelijke, comfortabele vrijetijdsschoen erg belangrijk.

"Dat die er bovendien jong en trendy uitziet in een uniek Team Belgium-design, is een extra plus.” aldus Rob Vanhees, Marketing Manager BOIC.

De Skechers Team Belgium schoen zal voor het eerst worden vertoond op de Catwalk to Rio modeshow in maart 2016. Het product zal vanaf dat moment verkrijgbaar zijn voor alle Team Belgium fans in verschillende verkooppunten in België.

Over SKECHERS USA, Inc

SKECHERS USA, Inc (NYSE: SKX), gevestigd in Manhattan Beach, Californië, ontwerpt, ontwikkelt en verkoopt een breed scala van lifestyle schoenen voor mannen, vrouwen en kinderen, evenals professionele sportschoenen voor mannen en vrouwen. SKECHERS schoenen zijn verkrijgbaar in warenhuizen, speciaalzaken en meer dan 1000 SKECHERS winkels. Deze liggen in meer dan 100 landen en gebieden door een internationaal netwerk van dochterondernemingen in Canada, Brazilië, Chili, Japan van de Vennootschap, en in heel Europa, alsmede door middel van joint ventures in Azië en distributeurs over de hele wereld en natuurlijk in onze thuishaven de Verenigde Staten.

Voor meer informatie kunt u terecht op nl.SKECHERS.com en be.SKECHERS.com en volg ons op Facebook (facebook.com/SkechersBenelux).