Logo of Team Belgium

Met de lente staat ook het wielerseizoen weer voor de deur. Kriebelt het bij jou ook om kilometers te gaan malen? Of ben je de hele winter niet van je fiets geweest? Met de exclusieve wieleroutfits van Team Belgium combineer je topkwaliteit en stijl tijdens elke fietstocht.

Speciaal voor wielerfanaten met een olympische spirit ontwierp Bioracer deze Team Belgium-outfits. Bioracer staat garant voor de hoogste kwaliteit. Jou sneller maken is hun missie. In Rio de Janeiro reden medaillewinnaars Jolien D’hoore en Greg Van Avermaet in hun tenue over de streep. Ook in tal van andere sporten zoals triatlon, snelschaatsen en bobsleeën levert Bioracer kledij voor topprestaties.

De Team Belgium-wielerkledij geeft je maximaal comfort in alle weersomstandigheden. Zowel het textiel als de zeem voldoen aan de hoogste eisen op vlak van duurzaamheid en kwaliteit.

Ook jij kan nu rondrijden met het Team Belgium-logo op je outfit. Bestel jouw tenue op www.bioracer.be/teambelgium. Naast truitjes en broeken vind je in de webshop ook arm- en beenwarmers en sjaaltjes. Je houdt zelfs je smartphone in topvorm dankzij de Team Belgium smartphone sleeve.

Ben je een doorwinterde wielerfanaat of een recreatieve fietser? Bestel nu en binnenkort zit je in olympische stijl op de fiets!