Logo of Team Belgium

Team Belgium reist volgend jaar in stijl naar de Olympische Winterspelen in PyeongChang met de allerlichtste koffer van Samsonite! Voor de vierde keer op rij heeft Samsonite haar klassieker omgetoverd in een unieke reisgezel die het avontuur van onze atleten onvergetelijk zal maken.

De Cosmolite™ is dankzij de revolutionaire Curv®-technologie, de lichtste en sterkste reiskoffer die je kan vinden! Een perfecte combinatie dus van stijl en elegantie met vernieuwende technologie en respect voor kwaliteit en duurzaamheid. Speciaal voor PyeongChang 2018 heeft Samsonite haar iconische koffer een Koreaanse look gegeven, de rode letters op de koffer betekenen Team Belgium in het Koreaans.

Samsonite, al 4 jaar official supplier van Team Belgium, verlengde midden 2017 zijn samenwerking met Team Belgium voor de Olympiade 2020. Samsonite zal zowel voor Team Belgium als het Belgian Paralympic Team reiskoffers leveren voor de Olympische Winterspelen van PyeongChang in 2018 en de Olympische Zomerspelen van Tokyo in 2020.

Christoph Bonte, General Manager Samsonite Benelux licht toe: “Samsonite is al jaren een trouwe partner van het BOIC. Wij geloven net als Team Belgium dat vriendschap, universaliteit, tolerantie, respect,… de basis zijn voor de allerbeste prestaties! Wij vinden het enorm belangrijk om onze Belgische atleten te steunen en ervoor te zorgen dat zij in stijl naar de Olympische Winterspelen kunnen reizen!”.