Logo of Team Belgium

Na het enorme succes van de ‘Road to Rio’ en de Olympische Spelen in Rio krijgen bedrijven en organisaties ook deze olympiade de kans om zich te associëren met de olympische thematiek door deel te nemen aan vier evenementen, of aan één ervan: de Golf to Tokyo, de Run to Tokyo, de Catwalk to Tokyo en, tijdens de Olympische Spelen, het Tokyo House. Op 16 februari stelden Philippe Vander Putten, CEO en Rob Vanhees, Marketing & Partnership Manager het marketingprogramma ‘Road to Tokyo’ voor aan de partners van Team Belgium.

Rob Vanhees : ”Met de steun van onze partners en het Verbond van Belgische Ondernemingen (VBO) wordt de 'Road to Tokyo' opnieuw een succesvol fundraisingtraject om de atleten onderweg naar de Olympische Spelen te steunen.

Philippe Vander Putten : “We zijn allemaal Team Belgium. Dagelijks geven honderden coaches, ouders, vrienden, sportfederaties en supporters onze atleten op hun manier een duwtje in de rug. Ook de partners van Team Belgium zijn een drijvende kracht op hun Road to Tokyo.”