Logo of Team Belgium

Met de allerlichtste koffer van Samsonite natuurlijk!

Had jij ze ook gespot op de Catwalk to Rio, de exclusieve RIO reiskoffer van Samsonite? Voor de derde keer op rij slaagt Samsonite er in om haar klassieker om te toveren in een ware must-have waarmee de Belgische Olympische atleten deze zomer als één team naar Rio zullen reizen.

Paul Robert, General Manager Samsonite Benelux licht toe: “Net als bij Team Belgium maken ook bij Samsonite vriendschap, universaliteit, tolerantie, respect, … integraal deel uit van onze cultuur. Wij zijn dan ook al jaren een trouwe partner van het BOIC! Wij vinden het enorm belangrijk om jonge atleten te ondersteunen en ervoor te zorgen dat zij in stijl “Together to Rio” kunnen reizen!”.

Ook voor Rio trok Samsonite al haar registers open om een originele koffer voor team Belgium te ontwerpen. Ditmaal kreeg de iconische Cosmolite™ koffer een ware grafitti-look, helemaal in het teken van de Belgische campagne. De Limited Rio edition stralen de typische street-art stijl uit die je overal Rio tegenkomt.

De Cosmolite™ is dankzij de revolutionaire Curv®-technologie, de lichtste en stevigste reiskoffer die je kan vinden! Een perfecte combinatie dus van stijl en elegantie met vernieuwende technologie en respect voor kwaliteit en duurzaamheid.

OVER SAMSONITE 

Samsonite is opgericht in 1910 en is wereldleider in bagage, met een rijk verleden in het creëren van trendzettende reisoplossingen. Het merk staat bekend om zijn baanbrekende research, zijn ontwikkeling en zijn streven naar innovatie. Samsonite heeft zijn vooraanstaande positie bevestigd met talloze primeurs, waaronder het gebruik van het revolutionaire Curv®-materiaal. Samsonite is er voor iedereen, met een bijzonder uitgebreid gamma reis-, business-, kinder-, vrijetijds- en persoonlijke accessoireproducten. Het merk kijkt altijd vooruit en helpt reizigers over de hele wereld zo verder te reizen met steeds lichtere en sterkere producten. Met Samsonite aan uw zijde zou niets u ervan moeten weerhouden nieuwe bestemmingen na te jagen, nieuwe horizonten te ontdekken en een wereld te verkennen die uw verbeelding te buiten gaat.

www.samsonite.be