Logo of Team Belgium

Team Belgium reist in 2024 zorgeloos naar de Olympische Zomerspelen in Parijs met de gepersonaliseerde C-Lite koffer van Samsonite! Samsonite heeft haar klassieker omgetoverd, in samenwerking met Alexa Fairchild, in een unieke reisgezel die het avontuur van onze atleten onvergetelijk zal maken.    

C-Lite is dankzij de revolutionaire Curv®-technologie, uitzonderlijk licht en extreem sterk! Een perfecte combinatie dus van stijl en elegantie met vernieuwende technologie, respect voor kwaliteit en een duurzamer ontwerp. Zo is de binnenvoering gemaakt uit 100% gerecycleerde petflessen. Bovendien is deze lichte koffer ook voorzien van een dubbele trekstang en soepel rollende dubbele wielen, waardoor de atleten, zoals Remco Evenepoel, mogen rekenen op een uiterst comfortabele en zorgeloze reis.  

Speciaal voor Parijs 2024 heeft Samsonite haar iconische koffer gepersonaliseerd, in samenwerking met Alexa Fairchild, zodat deze perfect past bij de nieuwe outfits van de atleten. Alexa Fairchild nam deel aan de Olympische Spelen in Tokyo 2020 als reserve voor het Belgische dressuurteam. Daarnaast is ze Creative Director van het door haar familie gerunde modemerk Fairchild. Voor de gepersonaliseerde Samsonite koffer haalde Fairchild haar inspiratie uit het Belgische motto: “Unity is Strength”. De speelse rode en zwarte lijnen symboliseren verbondenheid en steun. In combinatie met de opvallende gele kleur is deze koffer bovendien een ode aan de Belgische vlag.  

Samsonite, official supplier van Team Belgium, zal zowel voor Team Belgium als het Belgian Paralympic Team koffers leveren voor de Olympische Zomerspelen van Parijs.  

Christoph Bonte, General Manager Samsonite Benelux licht toe: “Al sinds 2014 is Samsonite een trouwe partner van het BOIC. Wij geloven net als Team Belgium dat gedrevenheid, vriendschap, universaliteit, respect,… de basis zijn voor de allerbeste prestaties! Wij vinden het enorm belangrijk om onze Belgische atleten te steunen en ervoor te zorgen dat zij in stijl en comfortabel naar de Olympische Zomerspelen kunnen reizen.” 

De Samsonite Limited Edition Team Belgium koffer is exclusief verkrijgbaar in de Samsonite Store in Brussel & Brugge en op Samsonite.be vanaf mei 2024 tegen de aanbevolen verkoopprijs van € 499 (Spinner 75). 

OVER SAMSONITE  

Samsonite is opgericht in 1910 en is wereldleider in bagage, met een rijk verleden in het creëren van trendzettende reisoplossingen. Het merk staat bekend om zijn baanbrekende research, zijn ontwikkeling en zijn streven naar innovatie. Samsonite heeft zijn vooraanstaande positie bevestigd met talloze primeurs, waaronder het gebruik van het revolutionaire Curv®-materiaal. Samsonite is er voor iedereen, met een bijzonder uitgebreid gamma reis-, business-, kinder-, vrijetijds- en persoonlijke accessoire producten. Het merk kijkt altijd vooruit en helpt reizigers over de hele wereld zo verder te reizen met steeds lichtere en sterkere producten. Met Samsonite aan uw zijde zou niets u ervan moeten weerhouden nieuwe bestemmingen na te jagen, nieuwe horizonten te ontdekken en een wereld te verkennen die uw verbeelding te buiten gaat.  

www.samsonite.be