Logo of Team Belgium

De Olympische Winterspelen in PyeongChang naderen met rasse schreden. Op 9 februari 2018 stappen onze atleten van Team Belgium in het PyeongChang Olympic Stadium tijdens de openingsceremonie als één team achter de Belgische vlag. Maar eerst zijn er nog trainingen, kwalificatiewedstrijden, selecties … Onze atleten wedijveren met een wereldwijde concurrentie, de weg naar PyeongChang is nog lang en bezaaid met obstakels. Er geraken kan enkel lukken met uw steun en die van alle Belgen.

Team Belgium heeft nood aan elke vorm van steun gedurende de volledige aanloop naar PyeongChang, niet alleen tijdens de Spelen maar vooral uw aanmoedigingen die eraan vooraf gaan, zijn van cruciaal belang voor de kwalificaties.

Onze atleten hebben uw vertrouwen, uw respect en uw erkenning nodig en verdienen dat ook. Als we dat met z’n allen opbrengen zijn we één team, is iedereen Team Belgium!

We roepen de federaties, de partners, de gemeenschappen, de Nationale Loterij en de supporters op om de atleten aan te moedigen het beste van zichzelf te geven en zich achter Team Belgium te scharen.

#TeamBelgium
Volg de Belgische elites op onze website www.teambelgium.be, volg Team Belgium op Twitter, Facebook en Instagram. Sluit uw tweets en posts af met #Teambelgium.