Logo of Team Belgium

Drie jaar na de zeer succesvolle Run to Rio, de eerste ‘Olympische MarathLon’, organiseert het BOIC samen met het VBO de Team Belgium Run to Tokyo. Dat is een teambuilding evenement voor bedrijven en het tweede van de zes fundraisingevents ten bate van de Team Belgium atleten. Noteer alvast 24 juni in uw agenda. Plaats van het gebeuren is de prachtig vernieuwde Hippodroom van Bosvoorde. Extra voordeel voor inschrijvingen vóór 31 december 2017!

Na het immense succes van de eerste Olympische Marathlon Run to Rio in 2015 die 350 teams verzamelde, komt Team Belgium op 24 juni 2018 terug met een nieuwe editie, de Team Belgium Run to Tokyo.

Een marathlon?
Een marathlon is een estafetteloop over 42,195 kilometer, de afstand van een marathon aangevuld met enkele sportieve challenges. U overbrugt die afstand niet alleen, maar in team. Dat team bestaat uit vijf deelnemers, mannen en vrouwen door elkaar.

Daarnaast gaan twee van de vijf teamleden ook twee challenges aan met atleten in olympische disciplines. Hiermee kunnen ze ‘tijdsbonussen’ verdienen voor hun team.
Er zijn 5 verschillende afstanden zodat elke deelnemer een afstand kan kiezen op zijn niveau (Loper 1: 15 km, loper 2: 10 km, loper 3: 5 km, loper 4: 10 km, loper 5: 2 km).

Team Belgium een duwtje in de rug geven
Het doel van de Team Belgium Run is niet per se om de wedstrijd te winnen, maar om te genieten van deze olympische ervaring en de atleten van Team Belgium te steunen. U kan gaan voor een besttijd of u maakt er gewoon een plezierige namiddag van omringd door de atleten van Team Belgium. Collega’s, familie, buren, iedereen is welkom op de site als supporter en om te genieten van de gezellige Japans-olympische sfeer.

Het decor
In combinatie met het Zoniënwoud, ook de groene long van Brussel genaamd, vormt de hippodroom van Bosvoorde een loopdecor dat qua natuurpracht moeilijk te overtreffen valt. Vanop het middenplein kijkt men uit over de fairways en greens van de Brussels Droh!me Golf Club. Die worden omhelsd door het Zoniënwoud. Men waant zich nog amper in de hoofdstad!

De renbaan wordt de start-, aankomst- en aflossingszone van de marathlon, en op het middenplein kan u zich meten met onze olympische topatleten in verschillende sportieve uitdagingen.

Bent u geïnteresseerd om uw bedrijf in te schrijven?
Kontakteer : Nikita Cols, n.cols@olympic.be – 32 [0]499 36 35 93
of surf naar www.teambelgiumrun.be.

De inschrijving van een ploeg van 5 personen bedraagt 2.020 EUR. Maar bij inschrijving van 1 of meerdere teams vóór 31 december 2017 bieden wij een bijkomend team aan voor de helft van de prijs (1.010 € i.p.v. 2.020 €).