Logo of Team Belgium

Het BOIC en Europcar worden partners. Europcar, één van de wereldleiders op het gebied van autoverhuur, wordt de exclusieve partner voor de categorie wagenverhuur/rental. De samenwerking loopt tot na de Olympische Spelen van Parijs in 2024.   

Jean-Michel Saive, voorzitter en Cédric Van Branteghem, CEO van het BOIC en Steven Pauwels, Managing Director van Europcar Belgium tekenden op 29 maart de samenwerkingsovereenkomst. 

Europcar is een van de wereldleiders op het gebied van autoverhuur en biedt een breed scala aan voertuigen aan. 

Cédric Van Branteghem, CEO van het BOIC: “Met Europcar hebben we een kwaliteitspartner gevonden, het enthousiasme van de teams is groot, we hopen op een excellente samenwerking. Ik heet Europcar van harte welkom binnen Team Belgium.” 

Steven Pauwels Managing Director Europcar Belgium: “Europcar en het BOIC dragen dezelfde waarden respect, solidariteit, uitmuntendheid, duurzaamheid en teamgeest, beiden hoog in het vaandel.  Als wereldleider op het vlak van auto- en bestelwagenverhuur zijn we trots op onze kwaliteitsvolle dienstverlening voor klanten over de hele wereld. We hebben een duurzaam ontwikkelingsprogramma opgericht en zijn het eerste autoverhuurbedrijf dat hierover gecertificeerde milieuakkoorden aangaat over de hele wereld. Wij zijn enthousiast om deze samenwerking aan te gaan.”