Logo of Team Belgium

Het Belgische Foodmaker is voortaan Official Supplier van Team Belgium. Foodmaker staat voor verse, evenwichtige, gezonde biologische maaltijden en het onderscheidt zich ook door zijn inzet voor duurzaamheid.  

Lieven Vanlommel, Founder en CEO van Foodmaker: “Bij Foodmaker begeleiden we al meer dan 20 jaar professionele atleten met trots. Ons engagement als officiële partner van Team Belgium stelt ons in staat om atleten te voorzien van voedzame en gezonde maaltijden, omdat we geloven dat goede maaltijden de essentiële basis vormt voor topprestaties. Nadat we de Foodmaker Pro app hebben ontwikkeld, samen met Alpecin Deceunick, kunnen we met veel enthousiasme binnenkort de app lanceren voor alle sporten, deze zal niet alleen beschikbaar zijn voor alle Team Belgium-atleten, maar ook voor alle consumenten. De app zal tijdens de Olymische Spelen ook gratis zijn voor de (Foodmaker) consumenten. 

Onze missie bij Foodmaker is altijd geweest om gezond eten gemakkelijk en toegankelijk te maken. De samenwerking met Team Belgium is een natuurlijke uitbreiding van deze missie. Het is een eer voor ons om onze nationale trots, Team Belgium, te ondersteunen. We zijn vastbesloten om bij te dragen aan de voedingsbehoeften van onze nationale atleten en hen te helpen hun volledige potentieel te bereiken.“ 

Cédric Van Branteghem, CEO van het BOIC, verwelkomt Foodmaker met enthousiasme als officiële leverancier van Team Belgium.  

“Bij het BOIC begrijpen wij de cruciale rol die voeding speelt bij het bevorderen van topprestaties in de sport. Met Foodmaker aan boord zijn we ervan overtuigd dat onze atleten kunnen profiteren van hoogwaardige, voedzame maaltijden die essentieel zijn voor hun welzijn en prestatievermogen. Samen streven we naar onze gemeenschappelijke doelen en waarden: excellentie, gezondheid en duurzaamheid. 

De ontwikkeling van de Foodmaker app getuigt van een vooruitstrevende benadering om gezonde voeding toegankelijk te maken voor zowel atleten als consumenten. We kijken nu al uit naar de lancering van deze app!”