Logo of Team Belgium

Het BOIC en badkamerspecialist, X²O Badkamers worden partners. De samenwerking loopt tot na de Spelen van Parijs in 2024.   

X²O, opgericht in 2005, is snel uitgegroeid tot marktleider op het gebied van badkamers. Met 50 showrooms in Belgie, Nederland en Duitsland is X²O Badkamers momenteel een begrip geworden in de badkamerwereld.  

Peter Demets, CEO van X²O Badkamers: “Dat we als badkamerbedrijf een voorliefde hebben voor sport, da’s al lang geen geheim meer. Daarom hoeft het ook geen verrassing te zijn dat wij onze sterke schouders onder Team Belgium zetten.  
A smile, every day, zo klinkt onze ijzersterke belofte aan Team Belgium. Elke dag opnieuw die smile brengen in de sport. Die glimlach die zorgt voor een kort moment van ontspanning, nét voor de grootste inspanning. Het enthousiaste X²O duwtje in de rug is er ‘eendje’ dat onze sporters echt voelen! En dat zowel voor, tijdens, als na het moment van de waarheid. 
Wij kiezen ervoor om voor 100% een kwalitatief sterk team zoals Team Belgium volop te steunen. Want we zijn ervan overtuigd dat zij net zoals X²O voor méér zullen gaan volgend jaar in Parijs.” 

Cédric Van Branteghem, CEO van het BOIC: “Het BOIC is zeer verheugd dat het X²O officieel mag  verwelkomen als partner van Team Belgium. Met dit engagement krijgen het BOIC en Team Belgium een zeer mooie partner aan hun zijde. Bovendien delen we dezelfde positiviteit en motivatie om er volle kracht én met de smile voor te gaan. Ik heet X²O dan ook van harte welkom en kijk uit naar een succesvolle samenwerking!”