Logo of Team Belgium

Voor onze topatleten zijn de Olympische Spelen van Rio 2016 geen verre droom, maar een dagelijkse realiteit. Voortaan hoeft u geen seconde meer te missen van hun ‘road to Rio’ dankzij www.teambelgium.be.

Of ze nu uitblinken in hordelopen, hockey, taekwondo of zeilen, onze Belgische topsporters delen samen één droom: die van een topprestatie op de Olympische Spelen. Maar succes moet je maken. Het komt er enkel na inspanning en opoffering. Dagelijks werken tientallen atleten zich in het zweet om hun droom werkelijkheid te maken. Ze staan er gelukkig niet alleen voor. Coaches, ouders, supporters, sportfederaties en bedrijven zijn voor elk van onze topatleten een onmisbare steun… Allemaal samen vormen we één team: Team Belgium.


Share the dream

De nieuwe website www.teambelgium.be neemt u mee naar Rio 2016 in het spoor van de toppers: proef het zweet op training, voel de vreugde na een overwinning, deel het vallen en vooral het opstaan, juich mee met de fans … Doe mee, share the dream!

Atleten, sportfederaties, supporters … delen hun emoties, ervaringen en inspanningen onderweg naar de Spelen. Naar Rio 2016 natuurlijk, maar net zo goed naar de Europese Spelen of het European Youth Olympic Festival van 2015, de Jeugd Olympische Spelen 2016 en 2018 of de Olympische Winterspelen van 2018. Op de nieuwe website kan u hun gezamenlijke inspanningen op de voet volgen. U kan ook uw favoriete atleet of sport bekijken. Of blikt u liever vooruit naar een van de andere evenementen? Ten slotte kan u er ook heel wat nuttige informatie terugvinden over de Olympische Spelen en het BOIC.

Neem dus gauw een kijkje op www.teambelgium.be en ontdek het zelf!