Logo of Team Belgium

Terre Bleue is trotse partner van het Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité (BOIC)! Het Belgische modemerk kleedt Team Belgium voor de Olympische Spelen van 2016 in Rio de Janeiro. De atleten zullen de kledij onder andere dragen tijdens de openingsceremonie en de officiële events.

Een sterk team van atleten vertegenwoordigt België op de Olympische Spelen van 2016, in Rio. Zowel op als naast het veld is kledij voor hen enorm belangrijk: het moet stijlvol en herkenbaar zijn, zeker als je weet dat 1 miljard mensen wereldwijd naar de openingsceremonie zullen kijken op 5 augustus. Terre Bleue en het BOIC sloegen de handen in elkaar, met een casual chic collectie als resultaat. Bij het creatieve designproces van de collectie werden ook de atleten van Team Belgium betrokken. Zo waakten zij onder andere over het draagcomfort van de kledij, wat een belangrijk aspect is van de collectie.

“Met Terre Bleue hebben we een perfecte fit gevonden”, aldus Rob Vanhees, marketing & partnership manager bij het BOIC. “De collecties zijn precies wat we zochten, het enthousiasme van de teams is groot en bovendien is Terre Bleue 100% Belgisch. Wat wil je als Team Belgium nog meer?”

Terre Bleue kleedt de volledige Belgische delegatie tijdens de Olympische en Paralympische Spelen in Rio. De Terre Bleue collectie wordt op 10 maart door enkele atleet-ambassadeurs van Team Belgium voorgesteld op de Catwalk To Rio, in Tour&Taxis in Brussel.

“Bij Terre Bleue zijn we gepassioneerd door mensen en via onze kledij willen we een goed gevoel geven. Sport doet dit ook," zegt Dirk Perquy, CEO van Terre Bleue. “Wij zijn dan ook bijzonder fier om als Belgisch merk gevraagd te zijn onze atleten te kleden voor de hoogste competitie die er is."

www.terrebleue.com