Logo of Team Belgium

België kreeg door het organisatiecomité voor de Olympische Spelen ‘Rio 2016’ 11.000 tickets toegewezen. De tickets zijn enkel online te koop op de site van Eventeam, het officiële agentschap van het BOIC voor tickets en reizen naar Rio 2016.

Eventeam en Voyageurs du Monde zijn de enige officiële verkoopbureaus van het BOIC. Zij zijn dan ook door Rio 2016 erkend en bevoegd voor de verkoop van tickets en packages voor de Olympische Zomerspelen van Rio 2016 in België.

Je kan al een ticket kopen vanaf €20

Het is zelfs zo dat meer dan 50% van de beschikbare tickets €35 of minder kosten. Voor olympische tickets geldt één tot vier ticketcategorieën, afhankelijk van je zitplaats in het stadion.

De tickets zullen enkele weken voor de Olympische Spelen op een beveiligde manier naar de klant worden opgestuurd.

Bepaalde ticketcategorieën zijn reeds uitverkocht, nieuwe tickets zullen worden aangeboden in september. Registreer je op de site van Eventeam om op de hoogte te blijven van de mogelijkheden (www.eventeam2016.be).

Arrangementen

Voyageurs du Monde en Eventeam bieden ook arrangementen aan met inbegrip van vluchten en logement. Zo zijn er hotels van drie tot vijf sterren beschikbaar, allen perfect gelegen in de baaien van Copacabana en Ipanema. Daartussen zal het BOIC ook een ‘Casa Belgium’ openen tijdens de Spelen waar het op bepaalde dagen atleten en gasten zal ontvangen. Een alternatief voor de hotels aan de kustlijn zijn kamers van verschillende categorieën in een luxe-cruiseship in de haven van Porto Maravilha.