Logo of Team Belgium

Nu de Olympische Spelen naar Parijs komen, krijg jij de kans om het grootste sportevenement ter wereld van dichtbij mee te maken. In Parijs in het Lotto Belgium House kan je de olympische sfeer opsnuiven en atleten op groot scherm aan het werk zien. Om het Lotto Belgium House te kunnen bezoeken, moet je wel een ticket aankopen. Dat kan vanaf zaterdag 4 november om 20:24 op de webiste van het Lotto Belgium House ! 

Je kan een ticket aankopen voor één of meerdere tijdslots naar keuze. Je kan kiezen uit een ticket voor het dag - of avondprogramma. 

Het dagprogramma loopt van 11u00 tot ongeveer 17u30*.. Het avondprogramma begint rond 18u00 en eindigt om 02u00. 

Het Lotto Belgium House zal zo'n 2.000 fans per dag verwelkomen. Over de hele periode van de Spelen kunnen meer dan 35.000 supporters terecht in het Lotto Belgium House. 

Over het Lotto Belgium House 

Het Lotto Belgium House neemt zijn intrek in de Salons Hoche, een prachtige en ruime eventlocatie in hartje Parijs, op een steenworp van de Arc de Triomphe. Ook de Place de la Concorde en de Eiffeltoren, waar onder andere de aankomst van het wegwielrennen zal plaatsvinden en beachvolleybal en urban sports zoals 3×3 basketbal gespeeld worden, zijn niet veraf. De Salons Hoche bieden een fantastisch kader om de atleten van Team Belgium te huldigen in een omgeving die Belgische uitmuntendheid op het gebied van gastronomie, kunst, muziek en technologie in de verf zet.   

Wat mag je verwachten ?  

Aan het begin van de 20e eeuw, tijdens de "Roaring Twenties", was Salons Hoche de 'place to be' voor een leuk dansfeest. Van 26 juli tot 11 augustus 2024 wordt het Lotto Belgium House daar dé ‘place to be’ voor Belgische fans tijdens de Olympische Spelen in Parijs. Allen dus richting Les Salons Hoche. In het Lotto Belgium House zal je je favoriete Team Belgium atleten kunnen ontmoeten, je zal de Spelen kunnen volgen op groot scherm, meevieren met medaillewinnaars.  

Maar ook genieten van live concerten van de Team Belgium musical ambassador, Daan, en andere Belgische artiesten en dj’s, je zal er kunnen gaan shoppen in de Team Belgium shop, er komt een Belgian Sports Bar, een bistro met de beste wafels, garnaalkroketten en andere Belgische culinaire klassiekers, en van heerlijk tafelen in het gastronomisch restaurant waar onze beste Belgische sterrenchefs aan het fornuis staan.  

Afspraak volgend jaar in het Lotto Belgium House! Voor de tickets is het langs hier.

* in functie van het sportprogramma