Logo of Team Belgium

Het is vanuit die overtuiging dat Woody de atleten van Team Belgium tijdens de Olympische Spelen opnieuw voorziet van kwalitatief en comfortabel ondergoed. Na de zomerspelen in Tokio (2021) en winterspelen in Beijing (2022), zal het Woody ondergoed nu met Team Belgium afreizen naar Parijs. “Bij Woody geloven we dat een goede basislaag de sleutel is tot comfort en topprestaties. Woody ondergoed zit perfect, kan tegen een stootje en geeft onze atleten de vrijheid om voluit te gaan.” - Steven Van de Velde, Managing Director Woody.  

Maximize your performance, starting with the fundamental layer

Kleding is een belangrijke factor tijdens de Spelen. Het belang van ondergoed wordt daarbij vaak over het hoofd gezien. Voor onze mannelijke atleten kozen we opnieuw het Woody-ondergoed in katoen omwille van de stevige ondersteuning.  

Voor de vrouwelijke atleten gaven we de voorkeur aan ons ondergoed uit het eco-friendly lyocell : ‘ndrwr by Woody’ laat de atleten kennismaken met een duurzamer alternatief voor katoenen ondergoed.  
De lyocell-vezel is lichter en ademt iets beter. Zowel het vertrouwde basisondergoed van Woody als ndrwr by Woody bevatten 7% elastaan, wat resulteert in een aangename elasticiteit, flexibiliteit en bewegingsvrijheid voor de atleten. Bovendien zijn de platte stiksels in beide collecties ontworpen om irritaties te vermijden.  

Werken in de Fashion & Textiel sector vraagt dezelfde mindset als een topsporter: ieder seizoen opnieuw moet er een collectie liggen die minstens even goed en liefst beter is dan de vorige. Het is vaak met vallen en opstaan maar altijd met de focus op het einddoel. En het is die positieve mindset die ons verbindt en die als inspiratie dient voor de medewerkers van The Woody Group.