Logo of Team Belgium

Auping werkt al meer dan 130 jaar aan oplossingen op het gebied van slaap en de kracht van rust. Onze overtuiging: een uitgeruste wereld is een mooiere wereld. Elke dag weer wordt er gewerkt aan het ultieme slaapcomfort van morgen. Duurzaamheid, design en innovatie staan daarbij centraal.

Waar het belang van een goede nachtrust vroeger misschien wat miskend werd, staat het slaapcomfort van topsporters tegenwoordig boven aan de prioriteitenlijst. Naast voeding en training toont rust zich meer en meer als een derde pijler voor sportprestaties omdat goed en lang slapen de sportprestaties verbetert. Het zorgt voor een beter reactievermogen en betere focus. Sporters hebben aangetoond met 10 uur slaap per nacht voor een periode van 6 weken betere sportprestaties te leveren. Het geheugen, leer- en reactievermogen en de focus verbeterde bij de sporters. (Bron: Stanford University’s Center for Sleep Sciences andMedicine) Als sponsor van de rust wil Auping de Belgische Olympische atleten het best mogelijke slaapcomfort en (hopelijk) een medaille te bieden!

Doe mee met onze de wedstrijd en win een droomnacht
Dit jaar sloegen we de handen in mekaar met de modulaire Tortiga-designcabins, gelegen op het kasteeldomein van het Park van Beervelde, vlakbij Gent. Met het oog op een rustgevende zomer dichtbij huis schenken we een overnachting met ontbijt in een Tortiga op deze bijzondere locatie weg. De verstelbare designbedden werden telkens afgestemd op de sfeer van elke cabin om een heerlijke slaapsetting te creëren. Je slaapt bovendien op de circulaire Evolve-matras, de meest duurzame matras ter wereld.

Ga naar de webpagina van Auping en maak kans op een overnachting in een Tortiga!
Om deel te nemen aan de wedstrijd, dient u uw gegevens in te vullen op https://www.auping.com/nl-be/winactie_boic en de voorwaarden te accepteren.