Logo of Team Belgium

Team Belgium reist in stijl naar Rio met de allerlichtste koffer van Samsonite! Samsonite is er in geslaagd om haar klassieker om te toveren in een ware must-have waarmee de Team Belgium atleten deze zomer naar Rio zullen reizen. En er is goed nieuws, Samsonite schenkt drie koffers weg!

Voor Rio trok Samsonite al haar registers open om een originele koffer voor Team Belgium te ontwerpen. Ditmaal kreeg de iconische Cosmolite™ koffer een ware graffiti-look, helemaal in het teken van de campagne’It’s a long way to Rio’ De Limited Rio edition straalt de typisch Rio street-art stijl uit.

De Cosmolite™ is dankzij de revolutionaire Curv®-technologie, de lichtste en stevigste reiskoffer die je kan vinden! Een perfecte combinatie dus van stijl en elegantie met vernieuwende technologie en respect voor kwaliteit en duurzaamheid.

Wilt u graag één van de drie Samsonite reiskoffers winnen?

Stuur dan zonder verwijlen en voor 25 augustus een e-mail met uw voornaam, naam, adres, mailadres, telefoon en de vermelding ‘SAMSONITE’ naar info@olympic.be. De winnaars wordt persoonlijk verwittigd.

Wie niet gewonnen heeft en toch graag ook een Limited Rio Edition wil, kan die kopen in de Samsonite Store in Brussel of in Antwerpen aan de prijs van 399,-€. Let op : de voorraad is beperkt.