Logo of Team Belgium

Dankzij AG Insurance kan jij de allereerste editie van de Europese Spelen vanop de eerste rij meemaken. AG Insurance biedt 3 duotickets aan om Team Belgium te gaan aanmoedigen in Bakoe (Azerbeidzjan), van 11 tot en met 15 juni.

In de reis zijn vliegtuigtickets, verblijf in een tophotel met tweepersoonskamer, tickets voor de openingsceremonie en competitietickets inbegrepen. Een unieke belevenis!

Hoe kan je deze tickets winnen? Stuur een mail naar sponsoring@aginsurance.be en geef aan hoe jij als reporter verslag zou uitbrengen over Team Belgium in Bakoe. De inzending mag een korte tekst zijn, maar ook een filmpje, een foto, een collage of wat dan ook, zolang het maar creatief is ! Want een onafhankelijke jury kiest de 3 leukste en origineelste inzendingen.

De 3 winnaars mogen samen met hun partner naar keuze, vriend/vriendin of wie ook op 11 juni vertrekken naar Azerbeidzjan. Bedoeling is natuurlijk dat zij vanuit Bakoe echt verslag gaan uitbrengen over de Spelen, in naam van AG Insurance.

De winnaars én hun inzending worden gepubliceerd in een volgende Team Belgium News.

Alle informatie over de Europese Spelen vind je hier : www.teambelgium.be.

Het wedstrijdreglement kan opgevraagd worden bij AG Insurance, Sponsoring & Events, Emile Jacqmainlaan 53, 1000 Brussel.