Logo of Team Belgium

Woody Group, het Belgische ondergoed- en pyjamamerk uit Gent en het BOIC tekenen vandaag een samenwerkingsovereenkomst. Woody zal het mannenondergoed leveren voor de atleten die deelnemen aan de Olympische Spelen in Tokio.

Sinds de oprichting van Woody in 1993 zijn originaliteit en een uitmuntende kwaliteit de drijfveer in het ontwerp- en productieproces. Er wordt enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen die bijdragen tot een excellent draagcomfort en onderhoudsgemak.

Het ondergoed van Woody is Oeko-Tex gecertificeerd waardoor de garantie op gebruik van schadeloze stoffen gewaarborgd is. In het katoen van het herenondergoed is bovendien 7 procent elastaan verwerkt, wat een uitstekende elasticiteit en flexibiliteit garandeert. De tailleband is ultra zacht en comfortabel en zijn vorm blijft extra lang behouden, zelfs na vele wasbeurten.

Rob Vanhees, Marketing and Partnerships Manager: “Kleding is een belangrijke comfort-factor tijdens de Spelen in Tokio. Het zal er immers zeer warm en vochtig zijn. Het belang van ondergoed wordt daarbij vaak over het hoofd gezien. Via Creamoda zijn we in contact gekomen met de Woody Group. Al onze mannelijke delegatieleden krijgen nu een set van comfortabele slips. De atleten van Team Belgium worden zo voor de Spelen van Tokyo gekleed in de beste kwaliteit en dat van kop tot teen.”

Steven Van de Velde Managing Director The Woody Group: “We zijn bijzonder trots als Belgisch modebedrijf een steentje te kunnen bijdragen aan de Olympische droom van Team Belgium in Tokio. De inspanningen die de atleten leveren zijn gigantisch en verdienen ons respect. De mannen hoeven zich alvast geen zorgen te maken op vlak van kwalitatief en comfortabel ondergoed. Ons ondergoed is zo zacht en zit zo lekker dat je amper merkt dat je het draagt. De elastaan zorgt voor de elasticiteit en flexibiliteit en de platte stiksels vermijden irritaties. Woody is vereerd dat dankzij het BOIC onze legendarische kwaliteit mannenondergoed gedragen zal worden door de mannelijke topatleten tijdens de Olympische Spelen in Tokio.”

Het BOIC heet Woody van harte welkom in de Olympische familie!