Logo of Team Belgium

Lotte Kopecky en Alexander Hendrickx zijn de nieuwe gezichten van de exclusieve collectie van Woody x TeamBelgium.

De kwaliteit van de slaap is altijd een bepalende factor geweest als het gaat over de prestaties van Olympische atleten. Maar hoe zit het met de supporters? Emoties kunnen vermoeiend zijn, en deze zomer zullen we er heel wat ervaren. 

Ter gelegenheid van de Olympische Spelen in Parijs werken Woody en Team Belgium opnieuw samen om een unieke pyjamacollectie te presenteren. De pyjama's zijn geïnspireerd op de sporten die Lotte en Alexander beoefenen, het wielrennen en hockey, Twee sporten waarin België een geduchte tegenstander is. 

De pyjama's zijn beschikbaar voor alle leden van de familie. De collectie is geschikt voor vrouwen, mannen en kinderen met zowel vrouwelijke als unisex modellen van maat 2 jaar tot XXL. Als deze samenwerking jeugdherinneringen oproept bij Alexander, kan het dit jaar nieuwe herinneringen creëren. Want zeg nu zelf, wat is er leuker dan matchy-matchy  pyjama's om de familiesportavonden op te vrolijken tijdens de Belgische prestaties deze zomer? 

Slapen als een baby of slapen als een Olympisch atleet, de podcast "Olympic Minds Unlocked" heeft ons bevestigd dat slaap een belangrijke factor is voor het bereiken van onze eigen doelen. Als jij ook je kansen wilt maximaliseren in de kleuren van Team Belgium, ga dan snel naar de pyjamacollectie op de website. 

Surf naar de shop, en slaap gerust tijdens dit Olympische seizoen.