Logo of Team Belgium

De Team Belgium-atleten zullen voor hun voorbereiding op de Olympische Spelen van Parijs kunnen rekenen Loop Earplugs. Elke atleet van Team Belgium krijgt twee paar oordoppen uit Loop’s innovatieve assortiment: de gouden Loop Experience 2 en de zwarte Loop Quiet 2. De atleten ontvangen deze oordoppen tijdens de Olympic Boutique, die op 19 juni van start is gegaan.

Zo kunnen de atleten zich ten volle concentreren tijdens de laatste cruciale weken voor de Olympische Spelen en zich optimaal voorbereiden op het grootste sportevenementen ter wereld.

Oordopjes om elke dag te schitteren

Zowel Loop als Team Belgium beseffen dat topprestaties neerzetten voor de atleten om veel meer draait dan de wedstrijden alleen. De oordopjes van Loop zijn ontworpen om elk moment optimaal te beleven en bevorderen elke fase van de voorbereiding – van uitdagende trainingssessies tot cruciale periodes van rust en herstel. Door de krachten te bundelen met Olympische atleten wil Loop meer topsporters helpen hun volledige potentieel te benutten op de momenten die er het meest toe doen.

Minder afleiding, meer records

De oordopjes van Loop bieden tal van voordelen die bijdragen aan uitstekende prestaties:

  • Verbeterde slaapkwaliteit: door ongewenst geluid te dempen verbeteren Loop Quiet-oordopjes de nachtrust en het herstel, die essentieel zijn voor topprestaties.
  • Diepere en vlottere focus: Loop Experience 2 is uitgerust met geavanceerde, geluid filterende technologie die afleidende achtergrondgeluiden vermindert in luide trainingsomgevingen of bij overprikkeling.
  • Meer mentale veerkracht: Loop Quiet 2 is ideaal om onderweg of tijdens rustmomenten een gevoel van kalmte en mindfulness te creëren. Deze oordopjes bevorderen het mentale welzijn, zodat je beter kunt omgaan met stressvolle situaties.

Alleen het beste voor onze atleten

De samenwerking tussen Loop en Team België bevestigt de toonaangevende kwaliteit van Loop, de groeiende wereldwijde aanwezigheid van het merk en de toonaangevende partnerschappen. Met deze samenwerking betreedt het Belgische merk, dat al geliefd is bij miljoenen festivalgangers, moeilijke slapers en neurodiverse personen wereldwijd, nu een nieuwe lifestylecategorie.

"Dankzij de samenwerking met Team Belgium kan Loop een grote stap zetten in de sportwereld", zegt Dimitri O, medeoprichter van Loop. "We zijn erg vereerd dat we met onze oordoppen enkele van 's werelds beste atleten kunnen ondersteunen terwijl ze zich voorbereiden op een historisch evenement als de Olympische Spelen."

Cédric Van Branteghem, CEO van het BOIC: "We zijn trots op deze samenwerking met een jong en dynamisch Belgisch merk als Loop. De oordopjes van Loop zijn een perfecte match en bevorderen het herstel en de slaapkwaliteit van onze atleten. Ik ben er zeker van dat ze Team Belgium dat extra duwtje in de rug zullen geven in Parijs."

Loop Experience 2 (€ 29,95) en Loop Quiet 2 (€ 19,95) zijn verkrijgbaar via www.loopearplugs.com. Beide modellen zijn perfect voor iedereen die zijn of haar sportieve en andere prestaties wil verbeteren of optimaliseren.

Over Loop

Loop is een Belgisch lifestylemerk dat je de vrijheid geeft om de wereld te horen zoals jij dat wilt. Dat doen ze met innovatieve en stijlvolle oordopjes die je gezondheid en welzijn ondersteunen – zoals een zonnebril voor je oren. Het bedrijf werd in 2016 opgericht door de Belgen Maarten Bodewes en Dimitri O, en gooit sindsdien hoge ogen.

Zo riep The New York Times Loop uit tot "de beste oordopjes voor concerten". Het bedrijf verkocht wereldwijd al meer dan 10 miljoen sets, draait zijn grootste omzet in de VS en heeft klanten in meer dan 150 andere landen. Momenteel telt het team van Loop meer dan 250 voltijdse werknemers, van wie de meerderheid in Antwerpen werkt, naast hubs in Amsterdam, New York en Sjanghai.    

Alle producten van Loop worden uitgebreid getest volgens standaardrichtlijnen en -praktijken. Loop-oordopjes zijn bovendien officieel gecertificeerd als gehoorbescherming in overeenstemming met de Europese wetgeving voor persoonlijke gehoorbescherming en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM's).