Logo of Team Belgium

Deze zomer kleurt het strand van Middelkerke in de tinten van Team Belgium. Aldaar strijkt van 26 juli tot 11 augustus het Olympic Festival neer, met jawel een officiële Team Belgium Fanshop! 

Zwart, geel en rood, kleuren die staan voor elegantie, licht en passie en dat zijn ook de kleuren van de officiële Team Belgium collectie. We hebben je al het parcours en de reiskoffer van een echte Team Belgium supporter voorgesteld. In de officiële Team Belgium Fanshop kan je het hele assortiment van de Team Belgium klassiekers vinden! 

Laat je inspireren door de sport- en vrijetijdscollecties, de wielrennerscollectie en onze accessoires. 

Schitter zoals de Team Belgium atleten in Parijs met de bucket hat, hét onmisbare accessoire dat je in stijl beschermt tegen de zon. Overdag relaxen, kan in de Team Belgium slippers, om ‘s avonds feest te vieren trek je de comfortabele sneakers aan. Vergeet vooral niet voldoende te drinken op het strand van Middelkerke, met de Team Belgium drinkfles blijf je gehydrateerd!

En zeg nu zelf, wat is een rasechte Team Belgium supporter, zonder Belgische vlag?  

Wij geven je alvast afspraak deze zomer op het strand van Middelkerke, De Fanshop is gedurende het Olympic Festival iedere dag open van 10u00 tot 18u00. 

Benieuwd naar de volledige collectie? Die kan je hier vinden.