Logo of Team Belgium

Op 22 maart heeft de RTBF een reportage uitgezonden over Alexa Fairchild, de ontwerpster achter de collectie van Team Belgium voor de Olympische en Paralympische Spelen van Parijs 2024. In het programma ‘C’est du belge’ neemt ze ons mee naar haar twee grote passies: paarden en mode.

De ervaren dressuurruiter heeft een modemerk van paardenkleding opgericht dat de sterke waarden van elke sporter belichaamt: doorzettingsvermogen, moed en ambitie. Haar doel? Ervoor zorgen dat elk individu zijn eigen grenzen verlegt. De reportage geeft ons een kijk in het dagelijkse leven van Alexa Fairchild, waar haar passie voor haar modemerk en dressuurwedstrijden centraal staan.

Afgelopen december onthulde het BOIC de "Embrace" collectie van Team Belgium voor de Olympische Spelen van Parijs 2024 tijdens een galadiner: de Catwalk to Paris. De collectie is het resultaat van de samenwerking tussen Alexa Fairchild en het BOIC. Een krachtig ontwerp om te benadrukken wat atleten en hun land verbindt: verbinding, ondersteuning en solidariteit.

Wat we onthouden van deze reportage? De wil om mensen te inspireren om hun dromen na te jagen en de passie in de ogen van Alexa. Bekijk de reportage via RTBF Auvio volgende link.

De officiële Team Belgium kledij is te koop via de webshop van het BOIC. Wil je dus zelf ook schitteren in deze kledij, bezoek dan onze webshop: shop.teambelgium.be.

Gerelateerde berichten