Logo of Team Belgium

Op 100 dagen voor de start van de Olympische Spelen van Parijs 2024, is het Lotto Belgium House, gelegen op een steenworp afstand van de Champs-Élysées in de Salons Hoches, klaar om van 26 juli tot 11 augustus de Team Belgium supporters te ontvangen.  De ideale plek om in het hart van de actie te zijn en te genieten van een onvergetelijke ervaring met andere supporters en atleten.  

Het Lotto Belgium House zal tal van artiesten ontvangen tijdens de Spelen. Hierbij maken we graag de eerste namen bekend met: Plastic Bertrand (27 juli), Daan (28 en 29 juli) en Tourist LeMC (1 augustus). Zij zullen het beste van zichzelf geven om de atleten te ondersteunen en onze supporters de hele nacht te laten dansen en zingen. 

Daan: "Als muzikaal ambassadeur van Team België was het voor mij vanzelfsprekend om op te treden in het Lotto Belgium House, in de beroemde Salons Hoche. Ik kijk ernaar uit om deze onvergetelijke ervaring te delen met de atleten en supporters van Team Belgium. Samen gaan we onvergetelijke herinneringen creëren en geschiedenis schrijven!” 

Plastic Bertrand: "Zingen voor mijn land op de Olympische Spelen in Parijs is een ongelofelijke eer. Dus maak jullie maar klaar om te dansen, zingen en vieren, want samen vormen we een onoverwinnelijk team!" 

Tourist LeMC: "De Olympische Spelen en de stad Parijs spreken tot de verbeelding. De combinatie van de twee kan alleen maar entertainment bieden. Ik ben blij dat ik met mijn muziek kan bijdragen aan de sfeer in het Lotto Belgium House!" 

Sterrenchefs 

Om de Belgische gastronomie in de verf te zetten, kan het Lotto Belgium House beroep doen op drie sterrenchefs tijdens de Olympische Spelen van 2024. Het gaat om niemand minder dan Thijs Vervloet (Colette), Yves Mattagne (La Villa Lorraine) en Ricarda Grommes (Quadras). 

Thijs Vervloet: "Het is een enorme eer om chef-kok te zijn in het Lotto Belgium House. Zeker dit jaar in Parijs, waar mijn culinaire hart nog altijd het snelst klopt. Het voelt een beetje als thuiskomen." 

Ricarda Grommes: "Toen ik werd gevraagd om mee te doen, heb ik er niet lang over moeten nadenken. Voor mij was het duidelijk dat ik mee wilde doen. Met onze menu willen we laten zien wat de Waalse regio allemaal te bieden heeft. Net als alle atleten zijn we erg gemotiveerd en gaan we ons volledig geven. 

Yves Mattagne: "Het is een eer en met trots om één van de drie geselecteerde chefs te zijn die België zullen vertegenwoordigen op de Olympische Spelen van 2024 in Parijs. Ik heb al het geluk gehad om mee te werken aan de vorige edities van het Belgium House, maar elk nieuw evenement is een uitdaging en brengt zijn deel van waardevolle en unieke herinneringen met zich mee. Ik wil graag mijn dank uiten aan het BOIC en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest voor hun vertrouwen." 

Voorverkoop laatste tickets 

Om toegang te krijgen tot het Lotto Belgium House, en om één van de 30.000 supporters te zijn die 's werelds grootste sportevenement van dichtbij zullen meemaken, kan je een ticket kopen voor één of meerdere tijdslots, waarbij je telkens kunt kiezen tussen het dag- en avondprogramma. Let op: sommige slots zijn al uitverkocht. 

Om te profiteren van de voordelige voorverkoopprijzen, kun je ze bestellen tot en met zondag 21 april via de website www.lottobelgiumhouse.be

Gerelateerde berichten